Силвена Роу издържа мъжа си (Англичанинът Малкълм се отказал от работата си заради нашенката)

Силвена Роу издържа мъжа си (Англичанинът Малкълм се отказал от работата си заради нашенката)

Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на „Мастършеф“, признава, че се смирява само пред съпруга си, разбра HotArena.Пловдивчанката напуснала страната ни едва 19-годишна, заради англичанина Малкълм, с когото са заедно и до днес. Опърничавата Силвена отрича да е властната фигура във връзката им, но фактите сочат точно обратното. 

Заради интернационалната й кариера на готвач, Малкълм напуснал работата си и вече 14 години на практика тя е тази, която издържа семейството. Той обаче бил нейна дясна ръка и й помагал в бизнес начинанията й, в това число и менажирането на ресторанта й в лъскав Дубай. 

От края на миналата година топготвачката прелита по 7000 км между емирството и България, за да се справя и със задълженията си в Мастършеф. В ресторанта й Омниа в Дубай ходят както холивудски звезди и арабски принцове, така и туристи и пътешественици. Отличителната й марка е здравословната кухня, а успехите й я нареждат сред най-значимите жени в бизнеса в Близкия изток.

Макар и заклета кариеристка, Силвена е успяла да отгледа двама сина, а вече мечтае и за внуци. Всъщност на хората им е трудно да повярват, че е на 52 години и я карат да издаде тайната на младостта си. 

Силвена е категорична, че причината е, че не яде месо и набляга на зеленчуците. Мнозина обаче са на мнение, че дължи младоликия си вид и на пластичните хирурзи, предават от Ретро.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico