Вижте жените с най — грозните устни в света (ШОК СНИМКИ)

Вижте жените с най — грозните устни в света (ШОК СНИМКИ)

Нова опасна мода завладява мрежата и все повече жени се увличат по нея. Трендът с устни като задните части на маймуна надхвърли границите на САЩ и започна да завладява цял свят, видя HotArena.Гротескните физиономии завладяват мрежата, но което е още по-стряскащо, моделките с „маймунски” лица се превръщат в хит. Снимките най-често са на „знаменитости” от социалните мрежи със съмнителни качества и още по-съмнителна репутация и на никому неизвестни кандидатки за слава.

Кошмарната мода с лице на бербат се появи преди няколко месеца, но вече има стряскащо много последователи. „За да си напомпат устните като задни части на маймуна, откачалките прибягват до помощта на пластични хирурзи и силиконови филъри, а резултатите са страшни.

В мрежата вече тече и истинска надпревара, чии устни ще са най-големи. Започвайки от лошото копие на Джесика Рабит от „Кой натопи заека Роджър?”, та стигнем до ислямска пародийна версия на Анджелина Джоли, която се превърна в хит в мрежата, пише „България днес”.

„Изглежда момичетата са вдъхновени от актрисите от филми за възрастни и искат да постигнат същото провокативно излъчване. Целта на подражателките в мрежата е същата”, коментират специалисти по модните трендове.

Някои по-пищни мацки постигат горе-долу целта си, но повечето са вулгарно — отблъскващи. В отделни случаи устните им са толкова огромни и тежки, че деформират цялото лице и кожата провисва надолу.

Най-лошото е, че новият тренд набира все повече и повече почитатели. И на зловещата мода се поддават дори щастливо омъжени жени, които не могат да бъдат обвинени в леко поведение.

Цвят в сюрията внася забулена мюсюлманка, за която очевидно религиозните убеждения не са пречка да прекрои физиономията си и да си пуска плашещи снимки наляво и надясно.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico