Бойко Борисов: Щом и на папата намериха кусур

Бойко Борисов: Щом и на папата намериха кусурТова е световно събитие, за втори път в България идва папа. Това припомни в интервю за „Лице в лице“ по бТВ премиерът Бойко Борисов.

Посланията на папата бяха човечни. Щом и на папата намериха кусур, Господ, ако слезе, какво ли ще му измислим, риторично попита премиерът.

Веднага се опитаха да сложат лошо послание. Няма нормален, добър човек, който на бягащия от война или от природно бедствие, на какъвто и да е човек, без значение от религията и от цвета на кожата, да не му даде подслон, поиска Бойко Борисов.

Нашата граница се пази най-добре в ЕС, припомни премиерът. Той не пропусна да повтори и думите на баварския премиер, че България е за пример в това отношение. Жълта новина, измама внушение, гадост, възмути се премиерът.

Ако БСП за предизборна кампания считат посещението на папата, силно ме надценяват, каза лидерът на ГЕРБ в отговор на въпрос на искането на левицата да излезе в отпуск до изборите, защото ползвал държавен ресурс. Няма нито едно партийно мероприятие, на което да съм бил, заяви Борисов.

Трябва ли Румен Радев да излезе в отпуска, след като изпрати шефа си на кабинета на 4-то място в листата на БСП, припомни премиерът.

Очаквайте подробности…

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico