Божинов не иска Хубчев за треньор

Божинов не иска Хубчев за треньор,,

Нападателят на Левски Валери Божинов посъветва ръководството на сините да остави за постоянно временния треньор Георги Тодоров. Типично в стила си атакуващият футболист посочи какво е променил временният наставник в отбора и с това на практика се обяви против бъдещото назначение на Петър Хубчев на поста.

„Искам да поздравя старши треньора Георги Тодоров, който влага сърце и душа в работата си. Вкара настроение и усмивки в нашите лица. Той и щабът му са невероятни хора. Г-н Тодоров всеки ден говори с футболистите, вдъхва ни увереност и така прави, че дори и младите футболисти да се чувстват звезди. Виждате, че Юруков, Стаси и Деян, всеки един млад футболист влиза и се раздава. Тези момчета заслужават да играят“, заяви Божинов.

„Наистина се надявам клубът да направи така, че да остави г-н Тодоров на поста, защото наистина заслужава. Той е правилният човек за Левски. Левскар е, дълги години работи в клуба. На Левски му трябва левскар и той е правилният човек. Но има си ръководство, г-н Колев, г-н Бе-кали заедно с г-н Божков ще определят кой да е треньорът. Но този човек заслужава респект с това, което на нас ни вкарва в главите. Върши си много добре работата и искам да го поздравя за уникалната работа“, добави още той. „Липсваха малко усмивките, но благодарение на него ги има. Той е човек с огромен опит зад гърба си, отдавна не е бил треньор на мъжки отбор. Тодоров показа в много разговори какво означава фланелката на Левски и за нея трябва да си оставяш душата на терена. Левски е голям клуб и заслужава уважение“, каза Божинов.

Както е известно, Валери Божинов бе в обтегнати отношения с Петър Хубчев от преди две години, когато яростно го атакува, докато играеше в Китай за Мейджоу Хака. „Не знам защо не ме викат в националния. Хубчев много добре знае качествата ми. И искам да му кажа да не забравя какво съм направил за него, когато трябваше да помогна за едно дете. Явно му казват кого трябва да вика. Ако иска да ме покани, аз няма да му се моля. Няма да забравя думите на Хубчев, когато помогнах. Каза ми: „Винаги можеш да разчиташ на мен“. Трябва да се кажат нещата в очите. Аз искам да вика в националния играчи с качества“, каза тогава пред Дарик радио Божинов за Хубчев. Предстои двамата да работят заедно в Левски…

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico