Божинов: Тъжно ми е, но Левски остава завинаги в сърцето ми

Божинов: Тъжно ми е, но Левски остава завинаги в сърцето ми,,

Нападателят на Левски Валери Божинов беше освободен днес от тима. Той ракзри, че е разочарован от решението на щаба на „сините“.

„Тъжно ми е, че напускам Левски. Не ми е приятно, няма какво да крия. Имах голямо желание да помогна на отбора и да се докажа на Петър Хубчев. Чувствах се длъжник на клуба, след като се контузих тази пролет и не взех участия в доста от мачовете. Именно поради това много се зарадвах, че успях да се разпиша срещу Етър и да помогна на тима да се класира в евротурнирите, където му е мястото. Благодаря на Павел Колев, че ме доведе, както и на Хубчев за искреността, че не у влизам в плановете“.

„Нямам против никой, треньорът има своите виждания и планове. Щом не му влизам в плановете няма да бъде пречка на Левски. Искам да благодаря на любовта на феновете, която ми беше демонстрирана тази пролет, а и не само. Извинявам им се, че не им донесохме повече радост. Вярвам и се надявам, че скоро ще дойдат по-добри дни за Левски. Дано скоро тимът стане шампион. Най-вече заради феновете, които са най-добрите в България. Това го разбрах още в първия ми престой, когато станах част от 100-годишнината на клуба. Нощ, която няма да забравя никога. Тогва Левски влезе в сърцето ми. Пожелавам на „сините“ фенове да имат много такива вечери, ще им стискам палци, където и да съм“, сподели тъжният Божинов пред Sportal.bg.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico