Сидеров скочи на Каракачанов: Подай оставка!

Сидеров скочи на Каракачанов: Подай оставка!Силовият вицепремиер е шапка на гей парада. Той е отклонявал хора на „Атака“ към неговото събитие пред Министерски съвет. Това заяви в предаването „Неделник” по АЛФА ТВ лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров.

„Каракачанов отклонява наши хора, на „Атака“, защото не може да събере и 50 човека”, каза Сидеров и допълни, че съботният ден е бил исторически, в който за пореден път „доказахме, че „Атака“ си е „Атака“.

Според него силовият вицепремиер трябва да сдаде поста си, защото е похарчил милиони за гей парада и милиарди за F-16. Сидеров настоя Каракачанов да се извини на българския народ за всичко това.

„Искам оставката на Каракачанов, защото този гей парад беше охраняван с милиони левове на българските данъкоплатци. Той дължи това на българите”, отсече лидерът на „Атака“.

Във връзка със закупуването на нови бойни самолети лидерът на „Атака“ коментира, че данъкоплатците ще платят 3 млрд. лв. от джоба си.

По отношение на променения маршрут на шествието председателят на партията каза: „Спрях дори и физическите сблъсъци, защото медиите щяха да изкарат, че ние хулиганстваме. „Атака“ винаги е търсила справедливостта и битката за общественото благо”, заяви Сидеров.

В заключение председателят на ПГ на ОП и основател на патриотичната коалиция обобщи, че „Атака“ е свършила своето – спряла е гей парада да мине покрай паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico