Криско прилапа Васи Инстаграма

Криско прилапа Васи Инстаграма

Криско прилапа една от най-популярните интернет красавици у нас. Петричанката Васи Инстаграма, научи HotArena.Снимка на двамата се появи в профила на знойната инфлуенсърка, чиито прелести я направиха звезда в цял свят. Двамата демонстрираха видимо интимна близост, но никой от тях не пожела да коментира, дали е имало нещо повече от невинна целувка помежду им, пише „България днес”.

Изпълнителят винаги се е хвалел, че има доста настойчиви фенки, но този път май си е намерил майстора. Екзотичната хубавица има над милион последователи в мрежата и ежедневно публикува разголени фотоси, заради които печели фенове от Китай до Южна Америка.

Самата Васи отказа да коментира отношенията си с Криско, но според добре осведомени лица от бранша, певецът й е отправил покана да се снима в негов нов клип.

Петричанката вече откри сезона в Испания, където показа латинодупе, а не само световноизвестния си бюст. Васи препоти феновете като остана само по монокини на плажа.

Пищната красавица вече е толкова популярна, че мнозина искат задължително да се снимат с нея.
Не съм приключила с почивките. Да се готви Доминиканската република – ще ходя там за рождения си ден”, казва още тя.

Васи продължава да получава неприлични предложения в социалните мрежи, като наскоро е отказала и директна оферта от 500 000 долара. В своя инстаграм профил петричанката печели достатъчно от реклама.

Иначе хубавицата беше обещала, че ще се съблече изцяло, ако Григор Димитров спечели „Ролан Гарос”. Е, феновете й ще трябва да почакат, за да им сбъдне този блян.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico