ГЕРБ: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари

ГЕРБ: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди париБСП имат собствена телевизия, собствени медии, може би и собствени социолози, изхарчили са си парите. Получили са субсидия от 9 млн. лв, но са ги похарчили. ГЕРБ са си управлявали добре парите, по-уравновесено, не като тях. Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари. Това каза в предаването „Офанзива“ с Любо Огнянов по Канал 3 Александър Иванов, депутат от ГЕРБ.

„Политическите партии по време на избори и преди това показват дейност и политически идеи и се бият с това, а не със средства в касата. Укорът на БСП и тяхното съвещание, от където стана ясно, че нямат пари в касата, мога да кажа, че вината си е чисто тяхна. Получавали са си партийните субсидии, толкова много години“, допълни Иванов.

„В закона за държавния бюджет, който променихме сега, предприехме и една промяна, в закона за политическите партии, за да не се ограничи съществуването на партиите. Решихме офисите, местата, където се срещат партиите с хората, вече да се осигуряват безплатно“, каза още депутатът на ГЕРБ.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico