Деси Цонева вдига втора сватба догодина през юни! Подписването в събота беше само репетиция

Деси Цонева вдига втора сватба догодина през юни! Подписването в събота беше само репетиция

Телевизионната водеща Деси Цонева ще вдигне и втора сватба с половинката си Явор Стефанов, узна HotArena.

 

Пищната церемония ще се състои през лятото на 2020 г. Това стана ясно от личния профил на Деси в социалната мрежа Инстаграм. Там тя беше разрешила фенове да й задават въпроси, а тя отговаряше искрено на всяко запитване. Наследничката на покойния телевизионер Митко Цонев бе попитана как е минала сватбата и дали е била такава, както си я е представяла, а брюнетката отговори:

 

Страхотно, но това беше репетиция на голямата сватба“. След тези думи на Деси фенове побързаха да се поинтересуват кога ще бъде събитието, репортерката заяви, че ще бъде през юни 2020 г., писа „Телеграф“.

 

Миналата събота Цонева сключи граждански брак с половинката си Явор Стефанов, от когото чака бебе. Именно детето се оказало причина влюбената двойка да отложи сватбата за идното лято. Деси и Явор обаче били категорични, че искат да подпишат, преди първият им общ наследник да се появи на бял свят.

 

Деси и Явор очакват момиченце през есента. Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен син – Янчо Таков-трети. За Явор пък това ще е трета щерка. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico