В Лозенец: Радина и Деян правят любов на плажа

В Лозенец: Радина и Деян правят любов на плажа

Радина Кърджилова и Деян Донков ще правят любов на плажа в постановката „Любовникът“, която ще бъде част от четвъртото издание на фестивала „Артпоток“, който ще се проведе от 19 до 30 юли и отново се организира от Hacienda Beach и община Царево инж. Георги Лапчев, с подкрепата на Министерството на културата, узна HotArena.

 

Началото ще бъде дадено на 19 юли от 19,30 часа в зала „Галерия“ на Общински исторически музей в Царево, където се открива сборната изложба „Добър ден“. Същата вечер от 21,00 ч. ще се играе хитовата постановка на НТ „Иван Вазов“ „Любовникът“ от Харолд Пинтър под режисурата на Деян Донков, който влиза и в главната роля. На сцената излиза и Радина Кърджилова.

 

На 20 юли от 21,00 ч. ще е премиерата на комедията „Направо от асансьора“ от Жерар Лозие, постановка на Иван Радоев, с участието на Стефания Колева, Елен Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Теодор Папазов, писа „Телеграф“.

 

В следващите дни ще има премиера на автобиографичната книга на певеца Орлин Горанов „Да започнем от начало“, френската комедийна пиеса „Една седмица не повече“ от Клемал Мишел, постановка на Емил Марков, в която ще участва Марков, Йоана Буковска и Димо Алексиев.

 

Кулминацията на „Артпоток“ е представлението „Актрисата“ от Питър Куилтър, постановка на проф. Стефан Данаилов, в която си партнира с Аня Пенчева.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico