Биляна Лазарова нажежи мрежата: Дупето й лъсна без дрехи! +Певицата наказа Котенцето в новата си песен

Биляна Лазарова нажежи мрежата: Дупето й лъсна без дрехи! +Певицата наказа Котенцето в новата си песен

Инфлуенсърката и певица Биляна Лазарова направи главозамайващо представяне на новата си песен, като реши да се пусне по… задни части в профилите си в социалните мрежи, видя HotArena.

 

 

Преди броени дни Биляниш информира своите фенове, че видеото към новата й песен „Пума“ е готово и ще види бял свят на 9 август (днес). Тя реши да съобщи новината като към нея прикрепи кадър, на който позира в гръб.

 

 

Акцентът на фотото пада върху стегнатото й дупе, което се вижда почти в цялата му прелест, благодарение на изрязаните й прашки. Снимката успя да нажежи мрежата и бързо събра хиляди лайкове и куп коментари.

 

 

Към този час песента „Пума“ вече се е позиционирала в сайта за видеосподеляне в YouTube.

 

 

Феновете на Биляниш останаха шокирани не от горещите й визии, а от провокациите в текста на песента, насочени към бившата й колежка от лейбъла на Murda Boyz – Котенцето.

 

 

Меломаните са категорични, че парчето е абсолютен „DISS (както се нарича терминът в музикантските среди, когато един изпълнител възпява друг с не особено ласкателни думи) и се отнася точно за дамата с животинския псевдоним.

 

 

Напомняме ви, че Котенцето за втори път остана извън компанията на Биляниш, Bobkata и Marso. Вследствие на това кариерата й бързо залезе, а на нея й се наложи да потегли с подвита опашка към Лондон, за да си търси друг вид работа.

 

 

А това, че е възпята в „Пума“, въобще не е случайно. Двете певици имаха конфликт, докато бяха в един лейбъл и откровено не се понасяха. Споровете им ескалираха в хапливи реплики както в социалните мрежи, така и по време на участията им – под формата на женски рапърски битки в рими.

 

 

В крайна сметка Биляна Лазарова е позната с това, че никога не отстъпва пред врага, а с новата си песен нанесе и последния си удар.   

[embedded content]

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico