Луда моделка с 330 пластични операции и германката с най-големите бомби празнуват Световния ден на красотата (Шокиращи снимки)

Луда моделка с 330 пластични операции и германката с най-големите бомби празнуват Световния ден на красотата (Шокиращи снимки)

    <nav>
      <div><div>
  <a href="javascript:;"><img alt="търси клюки" src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/09/search-1.gif"></a>
</div>
            </nav>


120

07 Септември 2019, 17:00
Харесай


Страстта към пластични корекции и подобрения понякога граничат с лудост. На 9 септември специалистите в областта на пластичната хирургия – гримьори, фризьори и всички свързани със създаването на красота, ще отбележат Световния ден на красотата.Такъв е случаят с британския модел Алиша Дювал. Тя е призната за рекордьор в областта на пластичните операции и козметични процедури, чието общо количество е 330. За тях тя е платила над милион британски паунда.Жената с най-голям силиконов бюст в Европа и света е немският еротичен модел Майра Хилс. Нейните гърди тежат по 20 кила всяка. Силиконът във всяка гърда е по 10 хил. кубика, а сутиенът й достига мярка хил. кубика, a сутиенът й достига мярка 32 Z, пише „Телеграф“. Според прочувания от над 20 милиона процедури са извършени само през 2017г. Тази бройка включва около 50 хиляди интервенции с ботокс в Бразилия, 107 хиляди корекции на клепачи в Южна Корея и над 1,35 милиона операции за уголемяване на бюста в Америка. Изобщо няма да отваряме дума за хиалурона в устните в германките.  Статистиката, представена от Международната асоциация по естетична и пластична хирургия показва колко се е изменила концепцията за красота през поколенията и как в определени култури операциите са предпочитания метод срещу остаряване пред кремовете и козметични процедури.

Сподели

От галерията

Коментари

Подреди по

 Добави коментар 

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK

HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+


Google+

  </td>
  <td></td>
<strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>