Хомо дуелът във „Фермата“ започна, люти закани се сипят

Хомо дуелът във „Фермата“ започна, люти закани се сипят

Смях на старта на първия извънреден дуел в риалитито „Фермата: Нов свят“ – Иван Милин спря торнадото от хомофобски закани и определи съперника си Тихомир Рангелов като „най-якия гей“. Двамата съперници ще се борят за мястото си в шоуто, след сблъсъка им на кастингите и заканата от страна на лошото момче от Разлог, че ако в предаването има хомосексуалист, той веднага ще го предизика на дуел.

 

 

За силовия бизнесмен е въпрос на чест да отстрани конкурент, живеещ на семейни начала с партньор от собствения си пол. „Много ми е интересно, ако Тихомир те бие, какво ще обясниш на  хората? Сигурно няма да излезеш по улиците на Разлог с дни“, попита го водещият Иван, а Милин отсече: „Не винаги най-добрият печели, може да има късмет човекът. Ама и вие избрахте най-якия гей, бе!“.

 

 

Първият дуел в сезон пет на „Фермата“ сблъсква гей и хомофоб, които се борят за място, съответно в отбора на сиромасите и на чорбаджиите. Тихомир получи правото да разпредели точките във всяка от седемте игри, като най-слабо – с 1 точка, оцени знанията си по история в „Алманах“. Максимален брой от 5 точки гаджето на влогъра Стамбини даде на „Чували за издръжливост“.

 

 

Докато Милин продължаваше да сипе пиперливи закачки по адрес на сексуалността на опонента си, Рангелов изуми сиромасите с дзен спокойствието си. „Така съм и на състезанията по културизъм – въобще не се вълнувам, защото това може да ми изиграе лоша шега“.

 

 

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico