Мъжете във „Фермата“ развяха прашките на жените

Мъжете във „Фермата“ развяха прашките на жените

Вместо знаме, в риалитито „Фермата“ се развяха дамски прашки, видя HotArena.

Дантеленото бельо на маникюристката Силвия попадна в ръцете на бизнесмена Митко Калайджиев, който не пропусна да го огледа внимателно, да го вдигне високо и да го обсъди.

Младият мъж се натъкна на гащите по време на седмичната мисия, според която мъжете трябваше да поемат женската работа. Бельото изскочи пред погледа му, докато переше купищата дрехи на Силвия в банята.

„Бог ли ме наказа да съм ратай?! Силве, сърцето ми разби, как за миг не се смили?“, пееше кахърно Калайджиев, клечейки пред преливащия леген. Мрънкането му обаче беше прекъснато от появата на находка – сивосини прашки с дантела. При вида на бельото, Митко рязко се оживи. „Ей, нещо хубаво да видя! Браво, Силве!“, грейна той.

Преди да се заеме с прането, домакинята Митко сътвори кошмар в кухнята. Бобът, който сготви, беше хем изгорял, хем суров. Докато бизнесменът се мъчеше над тенджерата, останалите мъже във „Фермата“ затваряха буркани със зимнина и плетяха терлици.

От своя страна жените получиха мисия да вършат мъжката работа в шоуто – цепиха дърва, пренасяха материали, чистиха обора и храниха животните.

 

 

 

 

 

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico