Слави Трифонов регистрира партията си, даде мерцедеса на 49-годишен мъж

Слави Трифонов регистрира партията си, даде мерцедеса на 49-годишен мъж

49-годишен мъж спечели мерцедеса на Слави Трифонов, узна HotArena.Късметлията се казва Румен Стоянов и е роден на 22 март 1970 година. Той ще подкара колата, с която са возени всички гости на Дългия. След ефира на „Вечерното шоу на Слави“ бяха изтеглени и другите късметлии, които са публикувани на 123 страници в сайта на телевизия 7/8.

Междувременно стана ясно, че тегленето на мерцедеса е била наблюдавано от точно 1 036 470 души по данни на Be Media Consultant. А стартът на самата телевизия 7/8 е гледан от 1 456 120.

Сценаристът Тошко Йорданов подаде документи в съда за партията на Слави „Няма такава държава“. Той обяви, че подписи са събрани от над 3700 души. Пред медии Тошко обясни, че Мая Манолова е била първи гост в шоуто, но още е рано да се каже дали партията на Слави ще се коалира с нея. 

Както Слави обяви, Камен Воденичаров стана водещ в телевизия 7/8. Двамата отново работят заедно четвъртъ век след раздялата си. След Каналето аверите поеха по различни пътища. През годините в светските среди се шушукаше, че не могат да се понасят и се гледат на кръв. Това бе опровергано преди години, когато Камен бе гост на Слави, а с днешна дата се вижда, че дори и да са имали разногласия, сега всички томахавки са заровени, пише Телеграф. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico