Феновете на Черно море застанаха зад Илиан Илиев

Феновете на Черно море застанаха зад Илиан Илиев,,

След мача с ЦСКА, загубен с 0:2, треньорът на Черно море Илиан Илиев беше обиден от малка част от феновете на „зелено-белите“. Днес от Националния фен клуб на „моряците“ излязоха със становище до медиите.

Ето позицията им:

„Пет-шест души си позволиха обидни реплики към Илиан след нелепата загуба от ЦСКА, което намираме за недопустимо и неуважително. Тези пет-шест души обаче не олицетворяват публиката на Черно море и тези, които истински милеят за този клуб.

От Националния фен клуб на Черно море за пореден път да декларираме пълната си подкрепа към Илиан Илиев. Заставаме твърдо за него и в този момент, както винаги сме го правили. Илиан си върши прекрасно работата и въпреки че се наложи да гради нов отбор през лятото, той играе стойностен футбол, в топ 6 е и с реални шансове да завърши там за втори пореден сезон под ръководството на Илиан. Имаме само 21 точки, защото ние сме най-ощетения тим в елита и ако не бяха съдийските грешки спрямо нас, сега трябваше да сме поне четвърти.

Искаме ясно да заявим, че преди Илиан Илиев сме нямали по-добър треньор и ако той реши да си тръгне, пак няма да дойде по-добър“.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico