Ексклузивно в HotArena! Ето я новата на Стайко Стайков! 20 – годишната Марта си сложила ДЖУКИ ГИГАНТ

Ексклузивно в HotArena! Ето я новата на Стайко Стайков! 20 – годишната Марта си сложила ДЖУКИ ГИГАНТ

Новото гадже на Стайко Стайков конкурира чалгаджийките с огромните си джуки, видя HotArena.20-годишната Марта определено впечатлява с визия, но тя някак си остава на заден план, заради гигантските джуки на младото момиче. Пред които дори устните на Мария изглеждат нежни и деликатни. Очевидно девойката държи да демонстрира секси имидж, а това се харесва и на новия й – милионерския наследник на фамилията Стайкови. 

След като мярката му за неотклонение беше свалена, той се завърна с пълна сила в нощния живот на София. И редовно може да бъде засечен из нощните клубове с новата си любима. Дали връзката им ще се окаже по-сериозна, можем само да гадаем. 

HotArena първи разкри, че след като Стайко беше пуснат окончателно на свобода той всяка седмица е с различна. До преди известно време беше с Галя, която е бивша на един от най – добрите му приятели. Повече за връзката им разкрихме ТУК.

Новата на Стайков също не е случайно момиче. Марта Маринова е отгледана от майка си, след като преди 16 години баща й бе разстрелян в столичния квартал „Хладилника“. До днес нито килърите, нито поръчителите са известни, пише ПИК.

Преди това пък богаташкият наследник имаше връзка с Мария Цветкова. Наскоро тя самата разкри, че двамата са се разделили, но са запазили добрите си отношения. 

    <p><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>