Огромна семейна драма белязала живота на Маги Джанаварова! Певицата остава без баща на 17

Огромна семейна драма белязала живота на Маги Джанаварова! Певицата остава без баща на 17

Зад огромната усмивка на Маги Джанаварова се крие дълбока семейна болка, узна HotArena.Преди 15 години тя губи баща си. Тогава певицата е в тийнейджърска възраст и понася изключително тежко житейския удар. Трудностите за семейството й всъщност започват пет години по-рано, когато бащата е диагностициран с рак. През това време те чуват най-различни прогнози – в един момент резултатите били много добри, но в друг лекарите били песимисти и не му давали повече от половин година живот. 

Родителите на Маги пък се стараели да спестят на нея и батко й лошите новини, за да не ги разстройват. „Вярвах в доброто, вярвах, че той ще се оправи“, споделя Джанаварова. След 5-годишна борба обаче ракът побеждава. От тогава певицата се затваря в себе си и не показва пред никого огромната си болка. Не харесвала съжалението, с което я гледали хората. 

За 17-годишната тогава Маги смъртта на баща й била истински удар, защото той винаги е бил най-близкият й човек и помежду им имало силна връзка. Освен това той не пестял средства, за да може тя да ходи на уроци по солфеж и пеене още от малка. Именно той най-много вярвал в бъдещето й на певица. 

Трагичното събитие оставя сериозен белег в душата й. С годините певицата развива огромен страх да не загуби близките си. Плашела я мисълта, че един ден майка й и брат й няма да ги има и смятала, че няма да може да преживее подобна загуба. Това отключило манията по веганството. Пробвала дори суровоядство, а няколко пъти се е подлагала и на гладолечение, пише Галерия. 

Джанаварова е убедена, че баща й я гледа и й помага отгоре. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico