Какъв видеорегистратор да си купите според нуждите

Какъв видеорегистратор да си купите според нуждитеvideoregistrator H198Често ли Ви се случва да се сблъсквате с различни неприятни ситуации на пътя, докато шофирате? Трябва ли да доказвате своите деяния и правота в различни спорове с други шофьори, катаджии или в съда? То в такъв случай, Вие се нуждаете от DVR видеорегистратор за кола, като модела H198. Какви са достъпните във 4sales.bg видове, как се монтират и подбират според нуждите ни?
Какви са видовете видеорегистратори
По своите конструктивни особености, DVR за кола във 4sales.bg се делят на:
   моноблок – конфигурацията на рекордера за автомобил от вида H198 е изградена на базата на единичен модул. Те обаче са много видими за престъпниците и лесно се неутрализират;
   с подвижен дисплей – те са по-малки по размери и по-компактни, което ги прави по-малко забележими;
   видеорегистратор тип огледало – това са възможно най-дискретните DVR рекордери, защото изцяло заместват огледалото за задно виждане, имат същата форма и напълно го копират, правейки го неразличимо за престъпника.
Всеки от видовете видеорегистратори, в зависимост от функционалните си възможности, може да заснема всичко случващо се, както по време на пътуване, така и докато Ви няма в автомобила. По-съвременните решения, като H198 могат да имат вграден микрофон, който да записва разговора, да отразява текущата дата и час, както и скоростта на движение на автомобила в този момент.
Във 4sales.bg съществуват още, прости DVR рекордери за кола с базова функционалност, многофункционални, оборудвани с множество сензори и обикновено с повече от една камера. Има още универсални, подходящи за снимане извън автомобила, като H198, както и професионални с по няколко микрофона, памет карти, камери и с отлично качество на картината.
Препоръки за монтаж
В зависимост от модела, монтажът в автомобила може да се извършва по различни начини, но в някои случаи е необходимо простото залепване на рекордера на предното стъкло чрез вградената в него вакуумна вендуза. Други се монтират отзад на огледалото за задно виждане, като DVR H198 от 4sales.bg. Ако видеорегистратора за кола е тип огледало, трябва да проверите в документацията препоръките на производителя за монтажа.
Как да изберете най-подходящия според нуждите ви – съвети от 4sales.bg
Ако си търсите просто DVR видеорегистратор за кола, с който да се забавлявате и да заснемате пътуването си през лятото по време на почивката, то вземете си моноблок от най-ниския ценови диапазон.
Ако обаче възнамерявате да използвате рекордера като инструмент за създаване на доказателствени материали при различни пътни инциденти, то заложете поне на многофункционалните рекордери, като H198 от 4sales.bg. В случай обаче, че искате да защитите колата си и да разберете кой Ви разбива автомобила през нощта, вземете си модел тип огледало за задно виждане.

Powered by WPeMatico