Община Червен бряг обявява подбор на регистратори за предстоящото преброяване на населението

Община Червен бряг обявява подбор на регистратори за предстоящото преброяване на населението

От 15 до 26 юни 2020 г. стартира набирането на регистратори за преброяването на населението и жилищния фонд в община Червен бряг.
Документи ще се приемат в административната сграда на Община Червен бряг с адрес: гр. Червен бряг, ул. „Антим“ №1 (Център за услуги и информация на гражданите) от 08:30-17:00 ч..
Задължителните изисквания за кандидатите за регистратори са:
• да са навършили 18 години, да имат завършено минимум средно образование (за предпочитане техническо);

• да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия.

Полезно за работата им, но не задължително условие, ще бъде да имат опит в сферата на образованието, администрацията, финансите, счетоводството, социалното подпомагане, социалните дейности, здравеопазването и други.

Регистраторите ще имат възможност да използват Информационната система „Преброяване 2021“ и да въвеждат събираната информация в таблети и е препоръчително да имат опит в работата и използването им.

Всички регистратори ще преминат през обучение, на което ще бъдат разяснени правата и задълженията им, както и начинът на работа с мобилното приложение. След успешно завършено обучение, те ще получат необходимите материали за предстоящата работа.
Необходимите документи за кандидатстване, може да изтеглите от официалната страница на общината, както и ще ви бъдат предоставени в Център за услуги и информация на гражданите.
1. Заявление ;

2. Автобиография;

3. Копие от диплома за завършено образовани;

4. Удостоверение за банкова сметка;

5. Снимка – цветна, на фотохартия (от студио) с размери 3.0 х 3.8 см.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico