Защо Румен Радев не свиква КСНС за записите?

Защо Румен Радев не свиква КСНС за записите?Коментар на Юлиян Попов във „Фейсбук“

Не знам кой къде е расъл, къде из страната се е разхождал, с кого е ял и пил, но не мога да разбера масовия стрес от един порой псувни в частен разговор. Нито пък някой трябва да се шокира от това, че един политик мрази друг политик и изразява тази съвсем нормална омраза с обичайните си изразни средства.

Политиката е пълна с омраза, лична ненавист, подливане на вода и ножовете в гърба, които летят постоянно като ята скакалци. В българската политика, френската политика, американската политика, британската политика, навсякъде е така.

Що се отнася до псувните, в сръбския има повече, а и в английския. Руският е по-разслоен, по горните слоеве са много по-малко, по-надолу изобилстват. Та езикът в изтеклия разговор, поне мене не ме притеснява. Нито омразата към опонентите.

В разговора има няколко интересни неща, които ще пропусна. Едно нещо обаче е много тревожно. Очевидно някой има натрупана камара със записи, седи някъде и решава кога и какво да пусне.

Това е пряка и непосредствена заплаха за националната сигурност. Ако Радев имаше малко повече въображение, би свикал съвета за национална сигурност, а прокурорът би изоставил за малко внезапния си порив да бори битовата престъпност по села и паланки и би се концентрирал върху записите.

Това че не го правят е също много тревожен знак.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico