Падна блокадата на пътя Е-79 към Гърция (СНИМКИ)

Падна блокадата на пътя Е-79 към Гърция (СНИМКИ)Малко преди обяд падна блокадата на пътя Е-79 на изхода на Благоевград в посока Кулата, на кръговото кръстовище след Полигона, съобщи “Нова телевизия”.

Във връзка с публикации в медийното пространство за блокиране на пътя Е-79 в района на гр. Благоевград, ОДМВР-Благоевград уточни, че движението в участъка не е спряно и се регулира от присъстващите на място полицейски служители.

Припомняме, че протестиращи се опитаха да блокират района. От едната страна бяха застанали протестиращите със знамена, а посред платното са оставили автомобил с транспарант “Оставка”.

Препречено е пътното платно в посока София и се е образувала километрична опашка. Трафикът в посока Гърция се пропускаше периодично.

След това протестиращите смениха тактиката и започнаха да пропускат колите към София, но препречиха трасето в посока към южната ни съседка.

Протестиращите бяха решени да останат на пътя, докато правителството и главният прокурор не подадат оставка, отбелязва бТВ. 

 

 

 

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico