МЕГЗ и Мария отново приятелки, ще работят заедно

МЕГЗ и Мария отново приятелки, ще работят заедно

МЕГЗ и Мария успяха да изумят феновете си като публикуваха общи клипчета и снимки в социалните мрежи. Двете звезди бяха много близки приятелки преди участието си във ВИП Брадър. Преди 4 години, обаче, те се изпокараха жестоко във формата като създадоха един от най-запомнящите се светски скандали у нас. По-късно те се извиниха една на друга, но се дистанцираха една от друга и спряха да се появяват заедно. Сега, обаче, изглежда двете са заровили томахавките от миналото и отново са преоткрили приятелството си. Те се показаха заедно в ресторант в компанията на други много известни дами – рапърката Диона и актрисата

Мила Робърт.

Не е ясно какво е събрало тези четири, толкова различни звезди, но те изглеждат усмихнати и се забавляват в общата си компания.

Мария намекна преди няколко дни в гостуването си в “Преди обед”, че подготвя нов проект с други три популярни дами. Каканашева също загатна за общ проект като написа “обратно на работа” под една от снимките. Тепърва предстой да видим какво са замислили, а феновете им вече ги обсипаха с въпроси и тръпнат в нетърпеливо очакване. 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico