Ти да видиш! Новата на Рачков била балерина, боксьорка, плеймейтка, отличничка и още…

Ти да видиш! Новата на Рачков била балерина, боксьорка, плеймейтка, отличничка и още…

Плеймейтката, с която от седем месеца живее актьорът Димитър Рачков,  е била боксьорка, научи HotArena.

21-годишната Анита Димитрова цели 6  години е тренирала бокс в женската школа в спортната зала в родния  Хасково, издават нейни съграждани. Паралелно с това тя ходила е на уроци по балет. Най-вероятно това е балансирало да не загуби най-красивото от женствеността си.

Като ученичка блондинка се явява на конкурса „Мис Плеймейт“ през 2017 година, а година по-късно завършила езиковата гимназия в Хасково с отличен успех. Приемат я от раз в УНСС, а сега планира, след като завърши, да запише магистратура.

Тези дни Анита показа в социалните мрежи и майка си Валерия Димитрова и предизвика голям интерес от страна на феновете си. Кандидат тъщата на Рачков е с цели 6 години по-млада от него и онзи ден навърши 42 години. Т има фирма за търговия с козметични продукти, която е кръстена на майката и дъщерята, но  от години не е отчитало приходи,  показва справка на „Телеграф“ в търговския регистър.

В социалните мрежи Валерия рекламира страница за продажба на елитни кучета, най-вече померани. С такова пале наскоро се изфука и кандидат-зетят.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico