Базар „Цветя 2021“ в Добрич ще се проведе от 6 до 8 март

Базар „Цветя 2021“ в Добрич ще се проведе от 6 до 8 март

Добрич. За поредна година в добруджанския град е организиран базар „Цветя 2021“ на площад „Свобода“ в периода от 6 март до 8 март, предаде кореспондентът на Радио „Фокус” – Варна.

Традиционният базар ще се осъществи върху 9 места по 6 кв. м. и 4 места по 12 кв. м. по схема за разполагане, утвърдена от главния архитект на общината. За участие в базара се допускат земеделски производители, еднолични търговци и юридически лица, които в периода от 22 до 26 февруари 2021 г. включително трябва да подадат заявление за издаване на разрешение за търговска дейност в Центъра за услуги и информация – първо работно място на Община град Добрич. Допустимият стоков асортимент са цветя (рязан цвят, букети, саксийни). За повече информация относно Заповедта и регламента гражданите могат да се запознаят на официалния уебсайт на общината: www.dobrich.bg.

Жулиета НИКОЛОВА

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico