Елена Пешева: Г-н Марешки 30 години работи за обществото

Елена Пешева: Г-н Марешки 30 години работи за обществото“Смятам, че нашата патриотична коалиция – “Воля” и НФСБ ще бъде изненадата на тези избори. Не само в Пловдив, а в цялата страна”. Това заяви в ефира на “Делници” депутатът от ПП “Воля” Елена Пешева.

“Изключително съм радостна от факта, че г-н Марешки успя да обедини патриотичния вот”, допълни още тя.

“Това беше негова идея още преди години. Може би точно сега е дошъл момента”, изрази своята увереност депутатката.

“Той е отворен към абсолютно всички, които се чувстват патриоти и други формации, които желаят да се присъединят към нас”, коментира Пешева.

“Смятам, че за политиците е изключително важно в такъв момент, в който държавата се намира в икономическа и здравна криза, всеки да загърби егото си и да се обединят в името на добруването на българските граждани”, изрази своята увереност депутатът.

“В момента ситуацията е изключително тежка, заради кризата с коронавируса. Много бизнеси закъсаха, не се получава достатъчно подпомагане от държавата. Ние от “Воля” винаги сме били изключително последователни в тези години в парламента и сме показвали с действия. Г-н Марешки 30 години работи за това хората да живеят по-добре в две направление. Едното – чрез неговите аптеки, другото – чрез бензиностанциите”, завърши Елена Пешева.

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico