Асдис Ран полива балоните си с маркуча (Ледената кралица изгоря под софийското слънце)

Асдис Ран полива балоните си с маркуча (Ледената кралица изгоря под софийското слънце)

Асдис Ран поля разкошните си исландски балони със студена вода от чешмата. Ледената кралица изложи гърдите си на софийското слънце и за няколко минути те прегряха от жега въпреки обилното им намазване преди това със специализирани кремове. Наложи се да бъдат освежавани с импровизирани СПА процедури.

 

Ран загаря на балкона си с гледка към Витоша, където следобедното слънце е особено силно, когато се подаде зад облаците. Тя си пусна в социалните мрежи история как приема с облекчение студената вода върху зачервената си исландска кожа.

 

Асдис откри сезона още през април, когато по пистите на родината имаше сняг. Тогава Ледената кралица отиваше да се спуска със ски, а на следващия ден се припичаше на софийския си балкон, пише „Телеграф“.

 

Малко преди да предприеме действията с маркуча и гърдите си, Асдис си пусна и провокативна снимка от дивана в хола си. С нея тя илюстрира колко високо може да вдига крака си, като добави, че това е от упражненията и по йога.

 

Загадка продължава да бъде диамантеното бижу на безимения пръст на лявата ръка на северната блондинка. Много от феновете предполагат, че у нас Ледената кралица се е сгодила. Засега няма такива данни.

 

Наскоро тя се сдоби и с българска лична карта. А се знае и че дъщеря й Виктория Бергман ще живее с майка си в България, а синовете остават в Исландия при баща си – бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунльойсон (чиято фамилия неправилно се изписва Гунлаугсон), с когото Ран се разведе преди години.

Adblock test (Why?)

Powered by WPeMatico