Гаджето на дъщерята на Радев я теши след скандалите

Гаджето на дъщерята на Радев я теши след скандалите

Гаджето на президентската щерка Дарина – Йоан, я теши след целия хейт и скандалите, които се разразиха с наследничката на Румен Радев.

Спортистът е плътно до младата актриса, която стана обект на нападки и подигравки в последните няколко дни. Състезателят по мотокрос помага на крехката Дарина да преживее помията, която се излива по адрес на любимата му. Йоан е плътно до дъщерята на Румен Радев и подкрепя неимоверно избраницата си.
Първо младата актриса бе обект на подигравки за визията си навръх Нова година. Наследничката на президента присъства на традиционния новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на “Музикферайн” заедно с татко си. Ала заради екзотичната си визия в социалната мрежа се развихри истинска вихрушка от пошли коментари по адрес на младото момиче.

Не бяха изминали и няколко дни, когато името на Дарина се забърка в нова драма. Появи се информация, че скандалният режисьор Максим Генчев, чийто филм за героя ни Христо Ботев, разбуни духовете, е дал главната роля на наследничката на Румен Радев в новата си лента.

Стигна се дотам, че депутатите извикаха генералния директор на БНТ Емил Кошлуков в комисията по култура. Шефът на телевизията майка нарече като “клюки и лъжи” информацията, че дъщерята на президента ще участва във въпросния филм.

Думите на Кошлуков бяха потвърдени вчера и лично от държавния глава.

“По отношение на тази раздухвана истерия говорих с дъщеря си. Тя няма поет ангажимент, нито договор за участие във филм”, обясни пред журналисти Радев.

Щерката на президента и Йоан имат връзка от няколко месеца. Първо за техния романс разкри “България Днес”. Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico