Галена спира да се излага в клубовете и социалните мрежи! Децата й се чувствали засрамени, подигравали им се в училище

Галена спира да се излага в клубовете и социалните мрежи! Децата й се чувствали засрамени, подигравали им се в училище

Тотална промяна в имиджа ще претърпи в следващите месеци фолк звездата Галена, узна HotArena.

 

Златната кокошка на „Пайнер“ е известна като една от най-провокативните певици, които не се свенят да се появяват в твърде разголени тоалети и да използват сексапила си, за да изпъкват.

 

Откакто е на музикалната сцена, Галена успява да предизвика фурор във всяка дискотека, именно защото не се свени да се закача непрекъснато с различни хора в заведението, да пие шотове без ръце и да пуска шеги на сексуална тема.

 

Всичко това ще остане в миналото. Провокативният имидж вече е започнал да пречи на семейството на Галена и по-специално на големия й син Стефан. 10-годишното момче е споделило на няколко пъти с известната си майка, че подвизите й са тема на разговор на съучениците му. Децата от училището на Стефчо започнали да го бъзикат за облеклото и поведението на майка му, писа „Галерия“.

 

Някои от тях умишлено му казвали, че доста харесват Галена, за да го дразнят.

 

Логично е, че подобни коментари се приели негативно от 10-годишното момче, и то не скрило, че му е крайно неприятно. Веднага след като Галена разбрала за случващото се в училище, решила, че е време да избере – сценичният образ или семейството.

 

Със стилиста си Добри тя коментирала, че повече няма да прекалява с провокативните визии и двамата ще подбират по-старателно дрехите й – хем да подчертават сексапила й, хем да не бъдат вулгарни. Галка се е зарекла, че ще бъде по-обрана и в поведението си, когато пее по дискотеките.

 

Обещала е и да не преподава уроци по пиене на шотове по заведенията. Всички помним една от много й изцепки на участие: „Аз мога и да не си слагам ръцете зад кръста. Професионалистка съм в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце“, хвалеше се пайнерката.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico