Диона закъса със зрението (Рапърката си докара проблем от глупост)

Диона закъса със зрението (Рапърката си докара проблем от глупост)

Рап сензацията Диона го е закъсала със здравето, разбра ексклузивно наш репортер. Звездата от Койнаре си е направила сериозен проблем и то от глупост, узна HotArena.Рапърката, която отскоро подписа с компанията на Галин и обяви, че влиза в редиците на попфолк звездите, навсякъде ходи със слънчеви очила. Това обаче не се дължи на гъзария. Диона има проблем с очите и това налага да не сваля аксесоара от лицето си.

От няколко дни Диона има сериозно възпаление на очите. Зрителните органи са червени, а тя вижда замъглено. До този здравословен проблем се стигнало от некачествено залепване на изкуствени мигли, на които Диона държи.

Рапърката се заканила, че ще подбира по-внимателно козметиката си и ще купува качествени неща, за да не си създава такива проблеми, които пречат и на работата й, пише Телеграф.
  <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>