Затвор заплашва Кристиано Роналдо заради Джорджина?

Затвор заплашва Кристиано Роналдо заради Джорджина?,,

Ще преследва ли строгият закон на Саудитска Арабия новата си звезда Кристиано Роналдо? Това питат световните медии, след като нападателят официално се обвърза с местния “Ал-Насър”.

37-годишният футболист ще живее през следващите 2 години и половина в Рияд със своята половинка Джорджина и петте им деца, две от които от испанката от аржентински произход. Проблемът е, че те не са сключили брак, въпреки че са заедно от 2016 година.

свързани статии

А според законите на Арабския полуостров, които са изключително строги, съжителството на несемейни двойки е забранено, припомня “Труд”.

свързани статии

Според местен адвокат обаче, властите в страната са започнали да си затварят очите и да не преследват нарушителите. Негов колега допълва, че законът е още по-снизходителен към чужденци, но и законът все още е активен и при други провинения се взима под внимание.

Според последни информации, ръководството на “Ал-Насър” е спомогнало за разрешаване на проблема и е издействало разрешение, като за целта са проведени детайлни консултации с водещи юристи в Саудитска Арабия.

Снимка: БГНЕС
Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico