Как изглеждат родните звезди БЕЗ фотошоп (УНИКАЛНИ СНИМКИ „Инстаграм срещу Реалност“)

Как изглеждат родните звезди БЕЗ фотошоп (УНИКАЛНИ СНИМКИ „Инстаграм срещу Реалност“)

Фотошоп, различни апликации и мобилни приложения са сред най-добрите приятели на родните звезди. Почти всяка популярна певица, например, е инсталирала на телефона си популярния App „Perfect me” (в превод: „Перфектната аз“). Приложението трансформира телата и лицата им, прави ги по-слаби и по-млади.

 

„Галерия“ обаче попадна на реалните им необработени снимки и разликите са фрапиращи.

 

Ветеран в манипулирането на фотосите си, разбира се, е фолк певицата Андреа. Откакто бившата на Кобрата напълня, тя прави всевъзможни виртуални опити да се отърве от излишните килограми. Снимките й в социалната мрежа обаче изглеждат толкова неестествено, че певицата стана обект на постоянни подигравки.

 

Всъщност Андреа качи близо 20 кг след хормонално лечение. Притеснена от външния си вид, изпълнителката дори замрази участията си. Колаж, публикуван в страницата на „Therealsfw9“ обаче разобличи манипулираните й снимки.

 

Макар да няма нужда от драстично отслабване, Гери-Никол също не се показва в естествената си светлина. В социалните мрежи поп певицата винаги обработва снимките си така, че да изглежда със сочно дупе и тънко кръстче. По време на изявите си по клубовете обаче публиката няма как да бъде заблудената и голата истина лъсва.

Фолк певицата Камелия пък отчаяно се опитва да изглежда по-млада, използвайки изключително агресивно програми за обработка на снимките.

 

Нерядко обаче феновете й са я виждали без грим и прическата и реалността е избождала очите им.Подобен е и случаят с Алисия, която за своите 36 години доста се е състарила. „Колкото и пластики да си направи, от възрастта си не може да избяга“, злорадстват нейни колежки. Нощните участия по задимените кръчми също си оказват влияние…

 

„Няма нищо лошо в това да качиш някой друг килограм или да ти се появи бръчка. Лошо е, когато се вманиачиш по външния си вид и се опитваш да избягаш от себе си“, заключват фенове.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico