Кметът на община Хасково Станислав Дечев спечели надпреварата „Кмет на месеца“

Кметът на община Хасково Станислав Дечев спечели надпреварата „Кмет на месеца“

София. Кметът на община Хасково Станислав Дечев спечели надпреварата „Кмет на месеца“ на информационния сайт www.kmeta.bg, съобщиха от общината. Екипът на медията е проучил какви са условията по общини, какви планове имат местните власти за развитието на регионалните икономики, за подобряване на инфраструктура, за разкриване на нови работни места.

Кметът на Хасково Станислав Дечев е включен в класацията за месец април заради старта на проекта за изграждане на околовръстен път Хасково. В бюджет 2022 са отделени средства за предпроектните проучвания, за различните видове планове, както и за последващ работен проект на околовръстния път. В бюджета на Хасково са заложени 300 000 лв. за проекти на 27 пътища от общинската пътна мрежа.

Конкуренти на Станислав Дечев в раздел „Голяма община“ бяха градоначалникът на Пловдив Здравко Димитров и на Казанлък Галина Стоянова.

Гласуването беше оспорвано до последните минути на 30 април. В крайна сметка кметът на Хасково беше подкрепен от 50% от читателите на kmeta.bg , за основният му конкурент Здравко Димитров гласуваха 43,18 %.

© 2022 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico