Наказаха звезда от НБА за 8 мача заради пистолет

Наказаха звезда от НБА за 8 мача заради пистолет,,

Суперзвездата на Мемфис и НБА Джа Морент бе наказан с 8 мача без възнаграждение от лигата заради уронване на нейния престиж след инцидента, в който се забърка преди около 2 седмици. 

Тогава както е известно той публикува видео от нощен клуб, на което се вижда, как размахва пистолет. Разрази се сериозен скандал, а гардът оттогава е извън отбора. 

Той пропусна 6 мача до момента, които влизат в санкцията, така че ще пропусне още 2 срещи и ще бъде на линия в началото на следващата седмица. 


„Поведението на Джа бе безотговорно, неразумно и потенциално много опасно. В същото време то има и много сериозни последствия предвид неговото влияние най-вече върху младите фенове на играта. Той се разкайва за случилото се, иска да се поправи и осъзнава добре каква отговорнот носи” заяви комисионерът на НБА Адам  Силвър. 

От няколко дни Морент се е включил в програма за справяне със стреса от огромния си успех и богатство на толкова ранна възраст. В момента Джа със сигурност е един от най-атрактивните играчи в Лигата, но ще е добре да мисли предимно за баскетбола, а не за глупости. 
 
Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico