Празничен финал за One Love Tour 2019

Празничен финал за One Love Tour 2019

One Love Tour 2019 чества празника на град Стара Загора, на финалния фестивален ден, видя HotArena!

Хиляди старозагорци бяха на площада, пред общината и празнуваха заедно с най-популярните изпълнители на България и Република Северна  Македония. Дъждът, в края на вечерта, не успя да уплаши никого и гостите на концерта продължиха да пеят и танцуват с Графа и на дуетите му със Слаткаристика и Next Time. Парчето „Свобода“, съвсем естествено, по реакцията на хората, се превърна в своеобразен химн на фестивала . Феновете на песента, ще могат  отново да я чуят, на концерта на Графа –  10 юни, стадион „Българска армия“, където гостуват и Next Time.

Рекорден брой посетители имаше „Алея на занаятите“, която се организира с подкрепата и съдействието на Регионален център София – Юнеско, Национална занаятчийска камара и Регионална занаятчийска камара – Стара Загора. Бяха представени пъстра палитра от местни занаяти: бакърджийство; ковано желязо; дърворезба и художествена обработка на дърво; изработване на български народни инструменти; накити от мъниста; рисуване и гравиране върху стъкло; художествена керамика и изработване на художествени тъкани. Майсторите занаятчии, подариха на продуцента Андрей Арнаудов, специално изработен за фестивала талисман. Рекорден брой желаещи да се включат в битките и в „Арена на дуелите“, отбелязаха организаторите на игрите, от най-гледания риалити формат „Фермата“. Участниците, от предишните сезони – Димитър Господинов и Бай Георги, даваха инструкции на състезателите, а водещият Андрей Арнаудов се включи в някой от дуелите. Множество награди от Grand Optics получиха победителите.

Концертната програма започна с Държавен куклен театър Стара Загора и спектакъл за най-малките посетители – „Дядо вади ряпа“. На сцената участие взеха: LED 7, VICTORIA, Орлин Горанов, Next Time, Михаела Филева, Слаткаристика и Графа. Вечерта завърши с грандиозна заря, осигурена от Община Стара Загора по повод празника на града.

One Love Tour благодари на всички, които взеха участие във фестивала и се припознаха в каузата ни за „Една любов“. Очакваме Ви и през 2020 година, защото „Любовта винаги побеждава“!

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico