Сагата на Роналдо с Юнайтед няма да спъне Португалия

Сагата на Роналдо с Юнайтед няма да спъне Португалия,,

Отборът на Португалия няма да бъде разсейван от драмата около прекратяването на договора на капитана Кристиано Роналдо с Манчестър Юнайтед, каза старши треньорът Фернандо Сантош, ден преди първия мач на тима от футболния Мондиал 2022 срещу Гана.

“Това е нещо, което дори не е обсъждано. Този разговор не е воден в нито един момент, дори и от самия него”, каза Сантош на пресконференция, цитиран от “Ройтерс”.

свързани статии

Манчестър Юнайтед обяви във вторник, че Роналдо ще напусне клуба, слагайки край на втория му период на “Олд Трафорд”. Португалецът каза в интервю за медиите, че се чувства предаден от клуба.

Играчите на английския клуб трябва да уважават решението на Кристиано Роналдо да напусне клуба, пък каза полузащитникът на “червените дяволи” и на Португалия Бруно Фернандеш.

свързани статии

“Той не е обсъждал това с мен. Мисля, че тази история засяга само Кристиано и семейството му. Ние не сме коментирали  тази тема. Фокусирани сме върху участието на Световното първенство. Отборът мечтае да спечели титлата”, добави Фернандеш.

“Що се отнася до ситуацията с прекратяването на договора му с Манчестър Юнайтед, лично на мен това не ми създава никакъв дискомфорт, не вземам страна. За мен беше сбъдната мечта да играя с Кристиано в такъв клуб, но нищо не трае завинаги. Сега той взе такова решение, ние трябва да го уважаваме. Сигурен съм, че ситуацията с Кристиано няма да повлияе на представянето ни на Световното първенство”, добави халфът.
Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico