Станислав Жеков е третото ново попълнение на Добруджа

Станислав Жеков е третото ново попълнение на Добруджа,,

Три станаха новите попълнения на „Добруджа“. Още един офанзивен футболист ще подсили отбора през пролетта. Треньорският щаб ще разчита на 20-годишния халф Станислав Жеков. Той е от Добрич, започва да тренира в местния „Добруджа“, след което преминава в школата на „Литекс“. През последните месеци Станислав Жеков се възстановяваше след операция, като още в края на есента направи първи тренировки с „Добруджа“ и вече е напълно готов за игра.

Припомняме, че другите нови в отбора са нападателите Дейвид Филипов и Радослав Михалков, които за последно играха съответно в „Септември“ (Тервел) и „Рилски спортист“ (Самоков).

Стана ясно още, че първата контрола на „Добруджа“ от зимния подготвителен период ще бъде в Добрич. В събота, 25 януари, от 14.00 часа, жълто-зелените ще приемат лидера в Югоизточна трета лига „Созопол“. При добро време мачът ще е на стадион „Дружба“, а при дъжд – на терена с изкуствена тревна настилка. Ден по-рано от първоначално обявеното пък ще се играе контролата с „Нефтохимик“. Мачът ще бъде на 31 януари, петък, като на този етап е предвидено добруджанци да гостуват.

Зимните контроли на Добруджа:

25.01, събота, 14:00 ч., домакини на Созопол.

31.01., петък, гости на Нефтохимик (Бургас).

05.02., сряда, домакини на Посейдон (Лиману/2 май, Румъния).

08.02., събота, с Черноморец (Балчик).

15.02., събота, с юношите старша възраст на Черно море (Варна).

Източник: Медийна група Добруджа

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico