ЦСКА 1948 внесе яснота за Балъков и Юруков

ЦСКА 1948 внесе яснота за Балъков и Юруков,,

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с официално съобщение по повод информациите за статута на наставника Красимир Балъков. Червените обявиха, че вече ще работят по английски модел и поради тази причина Балъков и Юруков ще имат малко по-различни позиции.

 

“Поради множеството изнесени информации, слухове и спекулации относно позицията на старши треньора на ЦСКА – Красимир Балъков, е време да внесем яснота около случващото се в клуба и промяната в структурата.

 

ЦСКА е колектив, в който решението винаги се е взимало не еднолично, а заедно. Клубът е на първо място. Тук се осланяме на качествата и експертизата на всички личности, работещи за интереса и успехите на „армейците“.

 

Съобразявайки се с тази линия на развитие, Красимир Балъков и Йордан Юруков ще продължат да работят заедно в екип начело на ЦСКА. Освен ролята си на старши треньор, Балъков поема и мениджърска функция.

 

Той ще бъде връзката между треньорския щаб и ръководството на ЦСКА в лицето на Спортния директор – Кирил Котев, Изпълнителния директор – Добрин Гьонов, както и Управителния съвет на клуба.

 

Преструктурирането се извършва по английски модел с цел – по-голяма свобода на Красимир Балъков при извършването на решенията в клуба, осигуряване на спокойствие за анализ на работния процес и максимален принос в развитието на ЦСКА.

 

Йордан Юруков от своя страна получава още по-значима роля в подготовката и тренировъчния процес на „червените“ за предстоящите двубои от efbet Лига и Купата на България.”

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico