Daily Archives: април 9, 2021

Нови кошчета за отпадъци поставиха в Червен бряг

Нови кошчета за отпадъци поставиха в Червен брягС 33 бетонни и 9 метални кошчета за боклук бяха подменени старите съдове за смет в централната част на Червен бряг. Това е пореден етап от изпълнението на Екологичната програма на Общината, посочват от Пресцентъра на местната управа.

Инвестицията е за сметка на общинския бюджет. Новите бетонни кошчета имат по-добра вместимост и разполагат с малък отвор, коeто възпрепятства изхвърлянето на по-едри отпадъци в тях, както и на бездомните животни да проникват вътре и да разнасят боклуци.

„За гражданите остава да изхвърлят отпадъците си в новите съдове, а не на нерегламентирани места. Новите съдове ще бъдат и доста по-удобни за обслужване.” – кометира кметът д-р Цветан Костадинов.

На гражданската ни съвест остава и опазването на имуществото. Защото, за жалост, още на следващия ден две от металните кошчета осъмнаха огънати и толкова увредени, че са почти негодни за употреба.

И през 2021 година Община Червен бряг ще продължи да облагородява междублоковите пространства в града. Близо 48 хил. лева са заложен в бюджета за тази година.

Предстои подобряване на състоянието на два терена. Единият е градинката и междублоковото пространство, обградено от бл. 130 и бл. „Септември”.

Другият район е близо до Пазара. Благоустрояването ще обхване разстоянието между бл. 5 на ул. „Любен Каравелов” и бл. 2 на ул. „Княз Борис I”

И не на последно място, Общината има вече разработена Стратегия за облагородяване на ЖК „Победа”. Един ангажимент на Кмета, поет за изпълнение в настоящия му мандат.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico

Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ започва проверка по случай с починала медицинска сестра в „МБАЛ – Пазарджик“

Изпълнителна агенция „Медицински надзор“ започва проверка по случай с починала медицинска сестра в „МБАЛ – Пазарджик“

<header>
  <div>
    <div>
      <div>
        <div>
        <div>
  <div>
    <div>
      <div>
        <nav>
          <a href="http://focus-radio.net/online-radio/" target="_blank">СЛУШАЙ<br>ОНЛАЙН</a>                 
        </nav>
        <div>
          <a href="http://focus-radio.net/" data-toggle="dropdown" aria-haspopup="true" aria-expanded="false" target="_blank">RADIO</a>
          <div aria-labelledby="dropdown01">
          <nav>
            <a href="http://focus-radio.net/" target="_blank">RADIO</a>
            <!--<a class="" href="http://www.focus-fen.net/" target="_blank">FEN</a>-->
            <a href="http://www.focus-press.net/" target="_blank">PRESS</a>
            <!--<a class="" href="http://www.focus-monitoring.net/" target="_blank">MONITORING</a>-->          
          </nav>
          </div>
        </div>
        <nav>            
          <a href="http://focus-radio.net/online-radio/" target="_blank">СЛУШАЙ<br>ОНЛАЙН</a>                 
        </nav>

      </div>
      <div>
        <div>

        </div>

      </div>
    </div>
  </div>
</div>
        </div>

      </div>
    </div>
    <div>
  <div>
        <a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/"><img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2021/04/focus-logo-1.png" alt="Информационна Агенция ФОКУС"></a>
        <a href="http://focus-news.net/categories/207/Izbori/"><img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2021/04/izbori-2021-1.png" alt="Парламентарни Избори 2021"></a>

         <button type="button" data-toggle="collapse" data-target="#main_menu" aria-controls="main_menu" aria-expanded="false" aria-label="Toggle navigation">
        <span></span>
       </button>
  </div>
</div>
<div>
  <div>
    <ul>
      <li>
    </ul>

  </div>
  </div>
<div>
 <div>
    <nav>

     <div>
                   <ul>
         <li>
                    <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/68/Institutions/">Институции</a></li>                       

                                 <li>

                                                                </li>                          <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/80/Politics/">Политика</a></li>                       
                          <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/86/Economy/">Икономика</a></li>                       
                          <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/121/Health-services/">Здравеопазване</a></li>                       
                          <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/110/Security/">Сигурност</a></li>                       
                          <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/171/Society/">Общество</a></li>                       
                          <li><a href="http://www.focus-news.net/news/2021/04/09/2860538/categories/140/The-Country/">Страната</a></li>                       


                                 <li>
                                 </li></ul></div></nav></div></div></div></header><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Кои ученици ще продължат да се обучават дистанционно

Кои ученици ще продължат да се обучават дистанционноМинистърът на образованието Красимир Вълчев издаде заповед за това кои ученици ще продължат да се обучават дистанционно.

В периода от 12.04.2021 г. до 30.04.2021 г. обучението на учениците от V до XII клас, записани в дневна, вечерна, задочна, индивидуална и комбинирана форма на обучение и в дуална система на обучение, с изключение на учениците от V до XII клас, обучавани в слети паралелки и в паралелки, които са единствени в съответния клас на училището, както и за учениците със сензорни увреждания, обучаващи се в специалните училища, да се осъществява, доколкото и ако е възможно, от разстояние в електронна среда чрез използване на средствата на информационните и комуникационните технологии, както следва:

– В периода от 12.04.2021 г. до 23.04.2021 г. за учениците от V, VI, IX, XI и XII клас.
– В периода от 26.04.2021 г. до 29.04.2021 г. за учениците от VI, VII, VIII, X и XI клас.

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico

Шокиращи разкрития: Наташа Гигс изневерила на мъжа си с поне 10 играчи

Шокиращи разкрития: Наташа Гигс изневерила на мъжа си с поне 10 играчи,,

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не е единственият известен футболист, който е имал интимни отношения със съпругата на брат му Родри.

Наташа е минала през леглата на поне 10 други играчи, твърди 44-годишният Родри Гигс пред „Сън“. Двамата бяха заедно от 2003 до 2011 г., когато излезе информацията за отношенията ѝ с Райън Гигс.

свързани статии


„Мога да назова имената на 10 футболисти, с които ми е изневерявала. Всички играчи изневеряват и не подбират. Може да бъде с жената на най-добрия им приятел. Отвратително е“, заяви Родри в подкаста на Джеймс Инглиш, цитиран от “Блиц”.

Братът на Райън Гигс признава, че дори е пътувал до Португалия, за да търси саморазправа с друг футболист, който му е слагал рога. Дори е бил придружен от двама здравеняци, които да извършат побоя. Оказало се, че играчът е заедно със своето гадже и затова Родри решил да не предприема нищо.

свързани статии

„Брат ми заслужава да бъде поставен на пиедестал заради кариерата си, но това, което направи с жена ми, разруши имиджа му. Не съм му простил дори и след толкова години. Ако той върви по улицата, аз минавам на другия тротоар”.

“С Наташа от известно време поддържаме отношения заради сина ни. Когато разбрах, че ме е мамила с Райън, направих ДНК тест на детето, за да съм сигурен, че аз съм бащата. Знам, че тя е правила аборт само няколко седмици преди сватбата ни през 2010 г.“, допълва Родри Гигс.

Британските таблоиди извадиха стари интервюта на Наташа Гигс, която признава, че преди да срещне Родри е имала отношения с бившия нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк.

В момент на временна раздяла с Родри тя е била любовница на Дани Симпсън, който е играл за „червените дяволи“, Нюкасъл, Лестър и др. Признава и за авантюра с шотландския национал Фил Бардсли, който в момента е част от Бърнли, но започва кариерата си в Манчестър Юнайтед.
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico

Кристиан Костов по рокля пред Народния

Кристиан Костов по рокля пред Народния

Певецът Кристиан Костов, който изведе България до второто място на Евровизия през 2017 се завърна в България и се разходи с рокля пред Народния театър, видя HotArena.

Поводът за идването си в България Костов разкри в серия от сторита в личния си профил в Instagram. Причината е пътуване на певеца до Щатите. Той има 10-годишна виза, но се оказало, че задграничният му паспорт е изтекъл преди 5 месеца.

„Вече имам паспорт, дори съм усмихнат на снимката. Служителката, която ме снима ми каза, че съм много сладък“, разказва още Крис и  допълва шеговито, че на останалите си документи изглежда като наркодилър.

Кристиан Костов призна пред последователите си, че спи в хотел „София“ и ги призова ако не им се налага да не пътуват по време на пандемия, писа “Телеграф”.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico