МРРБ отпусна средства за подмяна на водопровод за питейна вода в село Реселец

МРРБ отпусна средства за подмяна на водопровод за питейна вода в село РеселецВ резултат oт срещатa на кмета на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов с Николай Нанков от преди няколко дни и със съдействието на народния представител Пламен Тачев, МРРБ отпусна 200 000 лева за частична подмяна на водопровод за питейна вода на централната улица “Иван Христов” в село Реселец.


Качеството на питейната вода от години е голям проблем за Община Червен бряг и за това подмяната им е основен приоритет в управленската програма на д-р Костадинов. Откакто той е кмет, е подменена около километър и половина водопроводна мрежа в града. Сега ще се започне работа в село Реселец като поетапно ще бъдат сменени и водопроводите във всички населени места.
Тази седмица имаше още една хубава новина за жителите на общината. Във вторник стана ясно, че Управителният съвет на Фонд „Социална закрила“ в Министерството на труда и социалната политика е одобрил проекта за ремонт на кухнята на социалния патронаж, който помага на стотици наши съграждани в нужда.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico